Arrangementen

Op deze pagina vindt u een greep aan onze arrangementen! Mocht u iets anders in gedachten hebben, neem dan vooral contact op! In overleg is er veel mogelijk!!

Bierproeverij

Een mini-proeverij aan tafel bieden wij altijd aan binnen openingstijden. Tijdens deze mini-proeverij proef je vier halve bieren in proefglazen. We vertellen je graag alles over de brouwerij en het bier, maar ook over de verschillende biersoorten en hun oorsprong.

Voor kleine groepen (tot 8 personen) is geen reservering nodig, maar mocht je dit nou eens willen doen met een grotere groepen willen doen dan graag reserveren! Het is ook mogelijk om de proeverij dan uit te breiden naar meer bieren en/of wij kunnen contact opnemen met de brouwerijen voor een proeverij! Wij kunnen zo een avondvullend programma maken voor uw teamuitje, vrijgezellenfeestje of familiedag.

Bier niet zo uw ding? Wij regelen ook graag een wine tasting! Of wellicht een tasting met jenevers of whiskeys?

High Friet

Tijdens de High Friet wordt in meerdere rondes allerlei hapjes, patat, sausjes en meer gereserveerd op tafel. Uw deelt dit met uw gezelschap terwijl u onbeperkt bier, wijn en fris kunt bestellen. Na het eten krijgt u nog een ijsje! Super gezellig en ook mogelijk voor grote groepen!

De High Friet doen wij in samenwerking met Cafetaria de Jachthoorn!

Kosten: Highfriet incl 2 uur onbeperkt bier/wijn/fris voor €29,95

Pubquiz / MuziekBingo

Tijdens onze pubquiz zorgt onze ervaren quizmaster zorgt voor een vlotte presentatie terwijl het gezelschap geniet van een heerlijk arrangement aan drankjes en bites. Laat je brein kraken terwijl je geniet van de leuke sfeer in het café!

Wil je een wat simpeler, maar minstens zo gezellige, activiteit doen? Dan is de muziekbingo voor jou de juiste keuze! Lekker meezingen met de leukste hits! En heeft u een betaald thema in gedachten? Wij zorgen voor de juiste bingo erbij!

De Pubquiz en MuziekBingo zijn beide mogelijk voor zowel kleine (vanaf 12 personen) als grote gezelschappen!

Creatieve Workshop

In samenwerking met workshops Bij de Buuf organiseren wij ook creatieve workshops in ons café. Meestal doen wij deze in de 2e zaal waar plaats is voor 12 personen. Mocht u een grotere groep zijn dan kunnen wij ook zeker in het café voor u ruimte maken!

Voorbeelden van workshops die wij al hebben gehad zijn tapasplanken branden, kerstkransen maken, paasstukjes, een poer maken, eigenlijk alles is in overleg mogelijk!

U kunt dan ook deze avond uitbreiden een dranken of hapjes arrangement zodat u aan niks te kort komt!

Locatie voor uw feest of evenement nodig?

Neem contact op